Udsalg! Pinty Plus HOME spraymaling vandbaseret Udvide

Pinty Plus HOME spraymaling vandbaseret

Nyhed

Pinty Plus HOME er en vandbaseret kvalitetsmaling som ikke lugter stærkt eller er usund for miljøet eller dig. Kan bruges indendørs og kan ved spil vaskes væk inden for de første 15 min. Findes i 19 flotte farver og indeholder 400 ml. Se mere nedenfor...

Flere detaljer

373 Varer

44,25 kr

inkl. moms

59,00 kr inkl. moms

-25%

Materialer, hvor du kan anvende Pintyplus Home

1. Træ generelt, spånplader eller konglomerat og DM.
2. Glas, ler, keramik og fliser, 
3. Papir, pap eller skumplade, gummi, kork og skum generelt
4. Vegetabilske fibre såsom bambus, hamp osv.
5. Metaller (undtagen aluminium).
6. Hård plast, stiv, gennemsigtig, fleksibel PVC og Forex brug først Pinty plus plastic primer
7. Tekstiler som uld, linned eller bomuld, filt osv.
Pintyplus Home tekniske egenskaber

  • 400 ml format
  • Matt farver.
  • Udbytte = 3 m2
  • Tør 1 time (15 minutter på porøse overflader).
  • Genmalet efter 30 minutter.
  • Meget god vedhæftning til træ, reb, kork, polystyren, kulstof og rustfrit stål.
  • Det lugter ikke

Sådan bruges hjemmebaseret vandmaling

Pintyplus Home vandbaseret maling er meget nem at bruge. Normalt beder vi om, at overfladen, der skal males, er ren , tør og fri for forurenende stoffer, især olier eller silikoner, der kan afvise maling. Men for de fleste job er det ikke nødvendigt. Vi anbefaler, at du foretager en test på forhånd, hvis brug af en primer er nødvendigt.

1. Vi ryster sprayen kraftigt i ca. 30 sekunder efter at have hørt kuglerne rasle . Vi tester inden maling på et stykke papir og måler den korrekte sprayafstand. Hvert job kan kræve en anden afstand afhængigt af det objekt, vi skal male. Jo større overflade der skal males, jo længere kan vi komme væk fra objektet. Ligeledes er den anbefalede afstand ca. 15-20 cm.

2. Vi maler i krydsede lag . Dette maler fra top til bund og derefter fra venstre mod højre for perfekt at dække overfladen. Nogle gange er det ikke nødvendigt, hvis du har tilstrækkelig kontrol med sprayen. Denne maling dækker meget og letter dermed brugen.

3. Jeg vender dåsen på hovedet og vil kun trykke på gas, når vi er færdige med at male. På denne måde renser vi malingskredsløbet og forhindrer det i at blive tilstoppet, så det kan bruges i fremtiden.

4. Vores Pintyplus Home spraymaling kan fjernes med sæbe og vand i de første 15 minutter , før det tørrer, hvis vi pletter noget ved en fejltagelse eller ved et uheld.

PINTY PLUS HOME SPRAYMALING

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort