Nedsat pris! Autentico Vintage Copenhagen green Udvide

Autentico Vintage Copenhagen Green Kalkmaling

Nyhed

Den originale Autentico® Vintage kalkmaling er et produkt af meget høj kvalitet , der vil give dine værdifulde møbler et andet liv . Denne lugtfri og rene maling med en naturlig sammensætning klæber til næsten enhver overflade. Det gør det muligt at style og opfrisket dine møbler og genstande uden at fjerne gamle lag. Fås i 500 ml og 1000 ml

 

Flere detaljer

1947 Varer

Time left:

126,65 kr

inkl. moms

149,00 kr inkl. moms

-15%

Takket være den tætte konsistens, høj pigmentering og den matte kalkmaling får dine møbler det flotteste matte look. Du kan male på træ, laminat, jern, glas, pap mm Vi anbefaler Autentico® Vintage kridt sammen med voks eller matlak.

FAKTA

  • Fås i 150 specielt udvalgte flotte farver
  • Næsten lugtfri, på vandbasic, og er ikke sundhedsskadelig
  • Den indeholder 35% kridt (som den eneste kalkmaling er der dokumenteret kalk i Autentico®)
  • Det klæber til næsten alle overflader uden behov for slibning og andet forarbejdning.
  • Super nem at anvende let at røre op og klumper ikke.
  • Stærk dækning, højt pigmentindhold, hurtigt tørrende.
  • Beskyttet med voks er den modstandsdygtig overfor fugt, snavs og pletter
  • Godkendt ved EU-direktiv 2004/42 / EU, meget lavt mængde VOC
  • Autentico® voks til efterbehandling er den bedste og nemmeste og bedste voks vi nogensinde har arbejdet med
  • Autentico® Vintage kalkmaling fås i 500 ml og 100 ml

  

ANVENDELSE: Autentico® Vintage kridtmaling kan anvendes til dekorative malerier og styling af møbler, men mulighederne er meget bredere. Det er også ideelt til alle kunstneriske opgaver som dekoration af genstande og endda tekstiler. Vintage kalkmaling anbefales til møbler såsom garderobeskabe, kommoder, senge, borde, hylder og skabe. Den kan males på naturlige træflader, lakeret overflader, møbler lavet af plader fx finering eller laminnat. Det er også velegnet til maling af kurve eller kurvemøbler samt keramiske genstande.

FORBEREDELSE: Sørg for, at overfladen, der skal males, er tør, ren og fri for snavs, fedt, skimmel og støv. Ved tvivl om vedhæftning eller skal du først anvende Autentico® Primer.

MALING: Ryst godt før brug. Påfør to lag med en børste eller rulle.  Efter 30 minutter er malingen tør på berøringen, men der skal holdes mindst 2 timer mellem malingen af ​​lagene. Den totale tørretid kan variere afhængigt af omgivelsesforholdene.. Autentico® Vintage kridt bør imprægneres med voks eller lak.

EFFEKTIVT OG DÆKKENDE Et enkelt lag af maling dækker ca. 8-13 m2 afhængigt af underlaget på den overflade, den påføres, dens farve, porøsitet og ruhed. Til en ensartet overflade anvendes der normalt to lag maling. Autentico® Vintage maling har en meget stærk dækningsevne, men i nogle specielle tilfælde - f.eks. Når vi maler en meget mørk overflade med hvid maling (eller en hvid maling på en overflade i rødt) - kan du anvende en nuance af grå maling som basisfrakke.

I enkelte tilfælde kan der på gamle rå træsorter som indeholder gammelt affald, olie og skjolder eller andet trække igennem… Kommer der noget igennem er dækning kun muligt ved brug af primer inden kalkmaling.

 

 

Autentico vintage kalkmaling

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort