Autentico Venice Dark Pepper 2,5L Udvide

Autentico Venice Dark Pepper 2,5L

Nyhed

Autentico Venice er en historisk kalkmaling, fri for syntetiske fyldstoffer og acrylater. Kalkmalingen er fugtig og skimmelbeskyttende, bakteriedræbende og desinfektør. En virkelig naturprodukt. Men mulighed for flotte og rustikke vægge samtidigt. Indeholder 2,5 liter

Flere detaljer

1000 Varer

585,00 kr

Med Autentico Venice får du en virkelig historisk kalkmaling i hånden. Ud over de typiske egenskaber, som det fugt-åbne og dermed moisture-regulerende karakter og bakteriedræbende virkning, har en ren kalkfarve også en fantastisk udstråling.

Der er mange forskellige applikationsteknikker tilgængelige. Af de så typiske lodrette malings teknikker, eller kris-kras (kryds) teknikker til og med svamp i cirkelbevægelser.

Fordi Venice er en ægte mineralske farve, og er tørret ved hjælp af "carboniser" (luftkalk, også kaldet hydratkalk, forhindret ved opsamling af CO2 fra luften), bliver der stillet krav til underlaget. For sikker på at sugning af malingen er ensartede, anbefaler vi først at lægge et lag Autentico Undercoat på.

Venice kalkmaling har en særlig god dækning. Så med 1 lag Undercoat er 1 lag maling ofte nok. Selvom Venice er særdeles modstandsdygtig, kommer der mørke pletter, når det bringes i berøring med vand. De forsvinder igen når det er tørt.